FAQ

Vlooien of andere parasieten: elk huisdier kan te maken krijgen met parasieten, vlooien en of wormen. dit is GEEN SCHANDE! wij gaan er van uit dat u het beste voor uw huisdier voor heeft en er ten alle tijde iets aan doet om uw huisdier te beschermen tegen vervelende situaties. Toch zijn wij naast de dagelijkse hygiene hier extra alert op. want laten we eerlijk zijn, als hondje A toch vlooitjes heeft, wij niet de salon extra ontsmetten na de behandeling en u brengt hondje B nadien vlo vrij binnen, wilt aan het einde van de behandeling toch graag u hond wederom vlo vrij mee naar huis nemen! mocht er toch een vervelende situatie zich voordoen wordt u direct gecontacteerd, uw hond wordt behandeld, getrimd zoals afgesproken en een extra van €20,- in rekening gebracht. (salon ontsmetten, extra behandeling, volgende klant verzetten/afbellen)

Niet tijdig de afspraak afzeggen/nakomen: het kan gebeuren dat u de afspraak moet verzetten, indien dit uiterlijk 24 voor aanvang van de behandeling telefonisch/sms/app/FB kan uw tijd verder op gevuld worden voor een ander huisdier, anders zijn wij genoodzaakt om 50% van de verwachte trimkosten in rekening te brengen. 

Ophalen/brengen: uw huisdier kan in overleg worden opgehaald en of thuis gebracht. voor Essen is dat GRATIS, buiten Essen kunt u vragen naar de voorwaarde.

Opvang: het is mogelijk uw huisdier eerder hier te brengen voor aanvang van de behandeling als ook langer te blijven na de behandeling. hier zijn wel enkele regels aan verbonden, vraag hier gerust naar!

aanwezig zijn: u bent in principe altijd welkom om met een kopje koffie of thee bij de behandeling te blijven, op voorwaarde dat u begrijpt dat tijdens de behandeling uw huisdier onder mijn toezicht op tafel staat. met 2 uw huisdier corrigeren werkt verwarrend tot zelfs gevaarlijk voor mij als trimster. het kan in sommige situatie zijn dat u ten alle tijde erbij moet blijven, bijvoorbeeld agressieve honden/moeilijke honden/katten/etc. in sommige situaties kan het zelfs zijn dat uw huisdier rustiger op tafel staat als u niet aanwezig bent, waardoor stress minimaal is.

klantenfiche: elk huisdier krijgt zijn eigen kaart, hier staan uw gegevens op alsook die van uw huisdier. deze gegevens zijn voor een volgende trimbeurt makkelijker voor mij als trimster om te zien wat u wenst, hoe uw huisdier is, waar ik rekening mee moet houden op bijv. medisch gebied, etc. 

Ongeval: omdat ik te maken heb met levende dieren kan het helaas ook voorkomen dat uw huisdier onwel wordt. dit is voor u als mij een zeer nare situatie die hopelijk niet voorkomt! indien dit toch zou gebeuren wordt eerst voor een stabiele situatie gezorgd alvorens ik direct naar de dierenarts met uw huisdier rijd. schrik niet! het kan gebeuren dat ik u pas contacteer als ik bij de dierenarts al ben, als elke seconde telt gaan die secondes naar uw huisdier en bij eerst volgend moment pas naar u. ik werk graag samen met http://www.dierenartsennoord.be/

Locatie: mijn salon is gevestigd bij mijn woning, in mijn woning bevinden zich mijn eigen 3 staffordshire bull terriers. loop niet met uw huisdier in mijn tuin via de poort of binnen in mijn prive. mijn honden zijn enorm verzot op mensen en kinderen, iedereen is van harte welkom, maar vreemde huisdieren tolleren ze absoluut niet. belt u gerust aan en ik open de behandelruimte voor u.

Kosten: het gebeurd dat mensen schrikken van de prijzen, vachtverzorging is in sommige gevallen niet goedkoop! maar vergelijk het met uw kapper, leg de oppervlakte van uw hoofd op die van uw hond en u zal al snel zien dat mijn werkvlak een pak groter is. ook het verbruik van goede verzorgende shampoo op uw hond is groter dan bij u, uw hond zal vast ook meer haar hebben dan u dus water voor te spoelen en de droogtijd is langer. u zit stil bij uw kapper, maar uw hond waarschijnlijk niet, het knipwerk duurt daardoor een stuk langer, als u net zoveel klitten had als uw hond zal uw kapper vragen gaan stellen, dat doen wij niet snel, verder zijn wij ook nog pedicure (nageltjes knippen) schoonheidsspecialist (scheren bij de geslachtsorganen) verpleegster (vegen en wassen de billen) tandartsassistentie (gebits controle) schoonmaakster (ruimen graag de ongelukjes op) psycholoog (elk huisdier verdiend een knuffel of moeten wij waakzaam zijn voor een beet) en dat allemaal voor 1 prijs.